Hilda Adema

Toen ik tijdens mijn studie een aantal stages volgde bij o.a. een onderwijsinstituut en een uitzendbureau wist ik al vrij snel dat ik “later” terug wilde naar de uitzendbranche. Na verschillende banen als juridisch secretaresse en receptioniste kreeg ik begin 2016 de kans om bij ProWurk aan de slag te gaan.  Een klein, groeiend bedrijf in een mooi deel van Fryslân.

De mensen zijn hier nuchter, maar ook zakelijk. Directe vragen, korte lijnen en zeggen waar het op staat. Dit past bij mij, maar ook bij ProWurk. Het zoeken naar de juiste mensen bij de vacatures die we hebben is prachtig om te doen. Helemaal wanneer de klik er is tussen beide partijen, het geeft voldoening wanneer de juiste match gevonden is.

Binnen ProWurk ben ik werkzaam als medewerker binnendienst en o.a. verantwoordelijk voor de meeste administratieve zaken rondom het werven, selecteren en plaatsen van medewerkers. De juiste contacten leggen en ook weten te onderhouden is hierbij erg belangrijk; voor mij essentieel en onmisbaar in mijn werk. Graag zou ik ook met u kennismaken, wie weet tot ziens op ons kantoor aan de Rondweg Noord in Dokkum?


Rondweg Noord 60
9101 AE DOKKUM
T: 0519-235077
E: info@prowurk.nl

whatsapp ons
Vragen over een vacature?

Voeg ons nummer toe 06 4621 7113
en stuur ons een appje!